وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌های برگشت کننده شرکت و سخنرانی کرد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۵۳
-

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌ های بی بضاعت برگشت کننده اشتراک و سخنرانی نموده گفت: افغان‌ها به خاطر حفظ دین و برای ایجاد نظام اسلامی، مجبور به مهاجرت شدند و در مسیر جهاد گام نهادند.
وی از کمک‌ هایی که به افغان‌های مهاجر شده، تشکری کرده افزود:  مهاجرین افغان بار دوش کشور های میزبان نبوده و مشکلات خود را تا حد بسیار زیادی خودشان حل کرده‌اند.
محترم وزیر امور مهاجرین اظهار داشت: مهاجرین افغان به اهداف بزرگ خود، که شامل پایان اشغال و تشکیل نظام اسلامی می‌شود، دست یافته‌اند.
ایشان در ادامه افزود: از زمان آغاز حاکمیت امارت اسلامی، حدود هشت میلیون افغان از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند و این روند هنوز ادامه دارد.
وی گفت: امارت اسلامی به مشکلات عودت‌کنندگان توجه دارد و تا حالا به هزاران مهاجر برگشت کننده نمره زمین بخاطر اعمار سرپناه اختصاص داده شده و انتظار می‌رود که به همه نیازمندان زمین‌ برای اسکان داده شود.
محترم مولوی عبد الکبیر به توزیع بیشتر مواد غذایی اشاره نمود و اضافه کرد که با نهادهای مربوطه، در حال آماده‌ سازی کمک به 26 هزار خانواده دیگر هستند.
وی در پایان سخنان خود از همکاری ‌های همه مؤسسات خیریه تقدیر کرد و از مسلمانان جهان خواست که در کمک و همکاری با افغان‌های نیازمند همکاری کنند.
این روند توزیع مواد غذایی با حمایت بنیاد خیریه امه و تلاش‌های وزارت امور مهاجرین آغاز شده و تا کنون در ولایات پکتیا و لوگر انجام شده است قرار است این پروسه به پنج ولایت دیگر هم گسترش یابد.
این کمک ‌ها در هر ولایت به هزار خانواده توزیع می‌شود که شامل 25 کیلو برنج، 10 کیلو لوبیا، 10 کیلو نخود، 50 کیلو آرد، 20 کیلو شکر و 15 لیتر روغن است.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۱۰
Background image

هیاتی از وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان برای بررسی مشکلات مهاجرین افغان به کشورترکیه رفت

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان هیاتی به ‌منظور بررسی مشکلات مهاجرین و زندانیان افغان مقیم در کشور ترکیه، به این کشور سفر کردند.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵
Background image

دو تفاهم نامه با نهاد های همکار به امضا رسید

دو تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسات کمک های خیریه جاپان و انکشاف پایدار و همگانی، به ارزش 298 هزار و 763 دالر امریکایی، امروز 4 شنبه 29 میزان سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۹:۲۵
Background image

آمر جدید امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک معرفی شد

مولوی عبدالغنی ندیم، به حیث آمر جدید امور مهاجرین عودت‌کنندگان ولایت میدان وردک، طی مراسمی از سوی محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، معرفی شد. . .

بازگشت به خبر