یکی از کاندیدای معاونیت اداره سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) از افغانستان است

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۲/۱۷ - ۱۲:۳۷
وزیر

ثریا دلیل وزیر پشین صحت عامه، نماینده پشین افغانستان در مرکز اروپایی ملل متحد در جنوا و سفیر پشین افغانستان در سویس که اکنون به حیث مشاور ارشد وزارت امور خارجه ایفای وظیفه می نماید، در جمع پنج کاندیدای معاونیت اداره سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) قرار دارد.

خانم دلیل روز سه شنبه 17 ثور سال روان در ملاقاتش با سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان دراین مورد صحبت و گفتگو نمود.

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن خرسندیش، ابراز امیدواری نمود که با موفقیت ایشان یک فرصت خوب و امیدواری بیشتر برای مهاجرین افغان بوجود می آید.

وی افزود که اکنون وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان روی کاهش هزینه حواله های مهاجرین و پالیسی جامع مهاجرت کار می نماید که اداره سازمان بین المللی مهاجرت می تواند در بخش کاهش هزینه حواله های مهاجرین و ایجاد تفاهم با کشورهای میزبان بخاطر مهاجرت کارگری و تحصیلی این اداره را همکاری نماید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر