وزیر امور مهاجرین با بزرگان قومی ولسوالی برکه ولایت بغلان و ولسوال زیروک ولایت پکتیکا دیدار نمود

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۹
_

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شماری از بزرگان قومی ولسوالی برکه ولایت بغلان و ولسوال زیروک ولایت پکتیکا دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی ولسوالی برکه مشکلات خود را مطرح و خواستار اجرای کارهای عمرانی برای حل مشکلات مهاجرین درآن ولسوالی شدند.
 آنها همچنین از تلاش‌های امارت اسلامی برای استقبال از مهاجرین قدردانی کرده گفتند: باید به ساخت مدارس، مراکز بهداشتی و جاده‌ها در ولسوالی برکه توجه بیشتری شود.
ولسوال ولسوالی زیروک ولایت پکتیکا نیز در مورد وضعیت مهاجرین آن ولایت معلومات ارائه کرده گفت: برای مهاجرین در آن ولسوالی کمک های عاجل نیاز است.
 وی گفت: زیروک یک ولسوالی کوهستانی و زلزله زده است که نیاز به توجه ویژه دارد.
محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن تشکری از مهمانان، اظهار داشت: برای حل مشکلات مهاجرین اقدامات اساسی صورت خواهد گرفت.
محترم وزیر امور مهاجرین گفت: امارت اسلامی حل مشکلات مهاجرین و عودت کنندگان و کمک به آنها را در اولویت کاری خود قرار داده است و همه نهادها با هماهنگی کامل کارهای خود را انجام خواهند داد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر