کارکرد آمریت امور امور مهاجرین ولایت سمنگان، مورد ارزیابی قرار گرفت

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۴ - ۲۰:۳۱
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در سفرش به ولایت سمنگان از آمریت امور مهاجرین آن ولایت دیدن کرد.

قاری محمد حسین خاکسار، آمرمهاجرین، از اقدامات آن آمریت، تعداد عودت کنندگان اجباری از پاکستان و ارائه خدمات اولیه به آنان به وزیر مهاجرین  معلومات را شریک ساخت.

سرپرست وزارت امور مهاجرین، علاوه بر ارزیابی امور آمریت مذکور، مشکلات کارمندان را استماع نموده و از حل آن اطمینان داد .

وی بر شفافیت کار تاکید کرد و افزود که برای  برگشت کننده گان اجباری باید منظم و شبانه روز به هر نحو ممکن در خدمت آنها باشید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر