ورکشاپ یکروزه ترتیب پلان و راپور دهی، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۴:۶
-
ورکشاپ یک روزه ترتیب پلان و راپور دهی برای شماری از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با همکاری کارشناسان معاونیت پالیسی ریاست عمومی اداره امور ریاست الوزرا، امارت اسلامی، در تالار کنفرانس های وزارت برگزارشد.
مولوی محمود الحق احدی، رییس پالیسی و پلان وزارت در مورد اهمیت پلان و گزارش دهی روشنی انداخته و برگزاری این ورکشاپ را به خاطر ارتقای مهارت کارمندان در زمینه ساختن پلان های جامع یک اقدام موثر دانست.
در این ورکشاپ در مورد پلان، راپور دهی و بودیجه به مدیران اجرایی و مسئولان گزارش‌دهی ریاست ‌ها از سوی کارشناسان ریاست عمومی اداره امور با ارایه پرزنتیشن تشریح شد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با شماری از چهره‌ های جهادی و بزرگان قومی ولایت پکتیا، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با شماری از سران و بزرگان قومی ولایت پکتیا در همراهی حاجی عبدالرحمن زدران یک تن از شخصیت های جهادی و بزرگ قومی آن ولایت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۳۵
Background image

توزیع کمک غذایی برای خانواده های برگشت کننده و بیجاشده در شهر کابل آغاز شد

توزیع کمک های غذایی بشردوستانه برای 3 هزار خانواده مهاجر برگشت کننده، بیجاشده و نیازمند در  شهرکابل امروز، 3 شنبه 30 سرطان، آغاز شد.
مرحله نخست توزیع کمک یادشده، برای 400 خانواده برگشت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با معین وزارت آب و انرژی، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان با انجنیر مجیب الرحمن عمر اخندزاده معین وزارت آب و انرژی، دیدار کرد.
در این نشست که در مورد چگونگی تأمین آب برای مناطق مسکونی. . .

بازگشت به خبر