سرپرست وزارت، با رئیسه اکمالات و امنیت، کمیشنری عالی ملل متحد دیدار نمود 

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۸:۴۴
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با خانم شوکو شیمو زاوا، رئیسه اکمالات و امنیت، کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان، وهیات  همراه وی در دفتر کارش دیدار کرد. 
خانم شیموزاوا، که تازه از پاکستان برگشت نموده بود جزئیات سفرش را با سرپرست وزارت شریک ساخت.
وی افزود، ما با وزرات های داخله ، خارجه  وسفران کشور پاکستان نشست های داشتیم مشکلات مهاجرین افغان را با آنان درمیان گذاشته و پیشنهاد نمودیم تا کارت  های شان تمدید  وبرخورد خوب با آنان صورت گیرد.
سرپرست وزارت گفت، دریک سال گذشته بیش از یک میلیون مهاجرین برگشت نموده و به کمک خداوند متعال امارت اسلامی  توانست که آنان را با عزت و با ارائه خدمات لازم آنان  را به جاهای اصلی شان برساند، اگر سازمان های بین المللی مدد رسان بطور منظم کمک های شان  را ارائه نمایند هیچکس  بی سرپناه  وبی سرنوشت  نخواهد ماند.
وی بر هماهنگی و تفاهم  در کارها تاکید کرده گفت که کار ها مطابق  به اصول  ومقررات  امارت اسلامی به انجام رسد.
الحاج محمد ارسلاح خروتی،  معین مالی واداری وزارت که در این دیدار حضور داشت گفت، اینکه از جانب  حکومت پاکستان با مهاجرین نا انصافی صورت گرفته، دراین جا نباید با آنان چنین شود، و تمام برگشت کننده  گان ثبت شده و غیر ثبت شده از مزایای یک حقوق برخوردار گردند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۴۹
Background image

سه تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفاهم نامه همکاری به ارزش 2 میلیون و 6 صدو 44 هزار و 413 دالر امریکایی میان موسسات گروه تحقیق و دفاع از حقوق بشر،احیای مجدد انصاری برای افغانستان و هماهنگی کمک های انسانی در وزارت. . .
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با مهتمم مدرسه جهادی ولایت کابل و شماری از علما دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با شیخ محمد ابراهیم سعید مهتمم مدرسه جهادی کابل و شماری از عالمان دین دیدار کرد.
شیخ سعید از کمک‌ و همکاری‌ وزارت امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۸:۵۱
Background image

تفاهم نامه ای به ارزش بیش از 60 میلیون افغانی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 67 میلیون و یک صدو 32 هزار و 15 افغانی میان موسسه خدمات اجتماعی و تخنیکی وطن و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر