برنامه آموزشی و رهنمایی پروسه ارزیابی اجراات، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - ۱۳:۴۸
_
برنامه یک روزه آموزشی رهنمایی پروسه ارزیابی اجراات برای روسا مرکزی و آمرین مستقل وزارت امور مهاجرین با همکاری اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور، برگزارشد.
در آغاز برنامه شیخ کلیم الرحمن فانی، معین مالی واداری وزارت در مورد ارزیابی از نگاه دین مقدس اسلام و ارشادات نبوی ص صحبت نموده گفت: ارزیابی از نگاه اسلام داری اهمیت و جایگاه ویژه بوده و نتایح خوب ببار خواهد آمد و ارزیابی بخاطر یک کارکرد صورت میگیرید.
وی گفت: اگر ارزیابی نباشد هرکس کار خویش را به پیش برده احساس غلطی و اشتباه را نمی فهمد کارمند که ارزیابی گردد عزت او بالا و مسوولیت رییس وی ادا میگردد.
سپس سید مطیع الله خلوتی رییس امور کارکنان به اهمیت موضوع و اهداف برنامه امروزی سخنرانی نموده افزود: ارزیابی اجراات شناسایی استعداد و عملکرد از فعالیت سالانه یک کارمند مطابق به پلان سالانه وی است، ارزیابی سنجش عملکرد مطابق به هدف است در ارزیابی اجراات نواقص و کمبودی های مامور برملا میگردد و ارتقای سطح مسوولیت پذیری و پاسخ دهی صورت میگیرید.
به همین ترتیب مولوی عزت الله امان معاون امور حقوقی و پالیسی اداره اصلاحات اداری و خدمت ملکی ریاست عمومی اداره امور نیز به سخن پرداخته بیان داشت: ارزیابی از اجراات در یک اداره یک اصل بوده و کارکرد را مورد ارزیابی قرار میدهد تا خلا ها را پیدا به مسوول بخش نقاط قوت و ضعف هویدا میشود و در اداره بهبود بوجود میاید.
آقای امان در ادامه افزود: کارمند که مسلکی نباشد نقاط قوت و ضعف خویش را نمی فهمد در ارزیابی اجراات مسوولیت پذیری ایجاد شده شفافیت در کار بوجود میاید که کار شفاف نتیجه آن عدالت و در عدالت رضایت مردم است و در نتیجه بهبود کار بوجود میاید و اعتماد مردم به دولت بیشتر میکردد.
سپس کارشناسان اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی با ارایه پرزنتیشن تهیه شده در مورد انواع ارزیابی، اسناد ارزیابی اجراات، مکلفیت ها و مسوولیت ها به شاملین برنامه معلومات دادند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین، با نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان و هیئت همراهش دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای جیلس برتران، نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار آقای برتران، کاردار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۵:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مسئولین اتشه مهاجرین افغان در پاکستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مسئولین اتشه مهاجرین افغان در کشور پاکستان در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
نمایندگان و مسئولین دفتر اتشه مهاجرین گزارشی از. . .

جمعه ۱۴۰۴/۷/۱۸ - ۲۰:۴۹
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با نماینده گان مهاجرین ولسوالی نکی ولایت پکتیکا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با نمایندگان مهاجرین ولسوالی نکی ولایت پکتیکا، در دفتر کارش، دیدار کرد.
این بزرگان قومی از پکتیکا که در حال حاضر در ولایت خوست. . .

بازگشت به خبر