وزیر امور مهاجرین از کمپ بیجاشدگان پریان ولایت پنجشیر دیدن نمود
وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان که برای بررسی وضعیت بیجاشدگان به ولایت پنجشیر سفر نموده بود، از کمپ ولسوالی پریان ولایت پنجشیر که (300) فامیل بیجا شده ولایت بدخشان ساکن است دیدن به عمل آورد.
این سفر که روز سه شنبه، مورخ 18 سرطان جاری انجام شد، توبی لنزر معاون و هماهنگ کننده کمک های بشری و انکشافی سازمان ملل متحد و مقام ولایت پنجشیر نیز وزیر امور مهاجرین را همراهی می نمود، مشکلات و خواسته های بیجاشدگان را از نزدیک استماع نمود.
سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدار با بیجاشدگان گفت؛ وزارت امور مهاجرین در نظر دارد که تا کمپ پریان به موقعیت بهتر که قابل دسترس به بازار کار را داشته باشد، انتقال داده شود و تا بیجاشدگان دسترسی آسان به بازار کار را داشته باشد و بیجا شدگان شاغل شوند. او علاوه نمود که با وزارت شهرسازی در زمینه صحبت شده که تا یک موقعیت مناسب را تدارک بیبیند.
وزیر امور مهاجرین علاوه نمود که این وزارت تلاش دارد تا زمینه استقرار مجدد بیجاشدگان را فراهم نموده و زمینه انتقال مصوون و باعزت آن ها را فراهم نمایند. او تاکید نمود که کمک ها موجود کافی نبوده و در زمینه تلاش ها جریان دارد که تا کمک های بیشتر به بیجاشدگان فراهم گردد.
توبی لنزر معاون و هماهنگ کننده کمک های بشری و انکشافی سازمان ملل متحد نیز از کمک های بیشتر به بیجاشدگان خبر داده و گفت؛ این سازمان تلاش می کنند تا کمک های بشر دوستانه بیشتر برای بیجاشدگان کمپ پریان در نظر گیرد.
