معین امور پناهندگان با معاون سفیر اتحادیه اروپا در رابطه به وضعیت مهاجران افغان صحبت کرد

anwari_morr
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۱ - ۱۴:۲
معین امور پناهندگان با معاون سفیر اتحادیه اروپا در رابطه به وضعیت مهاجران افغان صحبت کرد
 
در نشستی که روز یکشنبه 20 میزان سال روان در مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان صورت گرفت، وفی الله کاکر معین امور پناهندگان با آرنوت پاولیس معاون سفیر اتحادیه اروپا در کشور، روی وضعیت مهاجران افغان صحبت کرد.
دراین نشست ضمن تعارف جانبین و اعلام ادامه همکاری های نیک و دوستانه از سوی نمایندگی اتحادیه اروپا با وزارت امور مهاجرین، روی از سر گیری بازگشت مهاجران افغان نیز که پیش ازین به دلیل شرایط قرنطینه متوقف بود، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به عملی شدن اعلامیه مشترک راه پیشرو با اتحادیه اروپا تاکید کرده از آن جانب خواست که بر اساس این اعلامیه، کشورهای میزبان باید به گروه آسیب پذیر مهاجران توجه ویژه داشته باشند.
اعلامیه مشترک راه پیشرو میان افغانستان و اتحادیه اروپا به منظور جلوگیری از بازگشت اجباری کتلوی مهاجران به امضا رسیده و بر اساس آن پناهجویان افغان از فرصت های بیشتری برای پذیرش در کشور های میزبان شان برخوردار هستند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر