دو تفاهم‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۳/۵/۲۰ - ۱۱:۵۷
دو تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۲ صدو ۲۲ هزارو ۲۷۲ دالر امریکایی با موسسات رفاه راه رهنورد و صحت، معلولیت و پیشرفت در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسه صحت معلولیت و پیشرفت مبلغ یکصدو ۴۹ هزارو ۹۷۷ دالر را در بخش توزیع پول نقد برای کمک مواد غذایی برای ۲۹۱ خانواده در ولایت کنر به مصرف میرساند و موسسه رفاه راه رهنورد مبلغ ۷۲ هزارو ۲۹۵ دالر را در بخش آموزش های حرفه ای برای مهاجرین و بیجاشده ها در ولایت هرات به مصرف خواهد رسانید که تعداد یک هزارو و ۹۰ خانواده از آن مستفید خواهدشد.
تفاهم‌نامه های یاد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت و نماینده های موسسات یاد شده به امضا رسید.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر